Müller v Ostravě sedmý

V út 11. září 2012 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - jednotlivci, Mezinárodní turnaje.

Sedm desítek hráčů a hráček se sešlo v Ostravě při třetím ze čtyř turnajů nejvyšší kategorie ČP36 Českého poháru v billiard-hockeyi šprtci. Méně účastníků, než je v této kategorii obvyklé, je každoročně v Ostravě způsoben horší dostupností pro většinu hráčské obce i pohárovým systémem, který umožňuje nejhorší výsledky škrtnout. Také z Mostecka se tentokrát vypravila pouze šestice, z toho čtyři členové BHC Most. Všichni ale skončili v první polovině výsledkové listiny a připsali si dobré bodové zisky v Českém poháru.

Junior Ondřej Müller z prvoligového BHC AB STAIN Most obsadil sedmé místo, druhou desítku uzavíral Patrik Purket z týmu Lišáci. Jakub Hasil obsadil pětadvacáté a Kamil Blažek sedmadvacáté místo. Litvínovský hráč Jakub Hasil si i tak dlouhou cestu do Ostravy ještě prodloužil, když do turnaje nastoupil ihned po náročném přesunu z belgického Flobecgu, kde absolvoval jednání světové asociace stolního hokeje a dva exhibiční turnaje proti místním juniorům.

V tomto týdnu pokračuje pro kluby z Mostecka Český pohár hned dvěma podniky. V pátek se hraje na VŠFS v Mostě Expres turnaj o Pohár IC Europe Direct Most. V sobotu je na programu turnaj střední úrovně ČP12 v Praze.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.