Mosteckým se v Ratiboři dařilo

V so 6. dubna 2013 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva, Mezinárodní turnaje.

Letos poprvé zamířili mostečtí billiard-hockeyisté do zahraničí. Mostecká dvoučlenná minivýprava, složená ze zástupců konkurenčních klubů BHC Most a Old Friends Most, startovala v polské Ratiboři. Místní turnaj byl zařazen do hodnocení WTHA Tour jen jako Challenger, zároveň byl ale součástí Polského poháru a tak startovní listina čítala hned 106 hráčů a hráček reprezentujících Polsko, ČR a Bulharsko. Patrik Purket (Old Friends Most) prošel celým turnajem bez zaváhání a s bilancí 6-0-0 se stal celkovým vítězem. Těsně za medailovými pozicemi na čtvrtém místě skončil se zápasovým skóre 5-0-1 Jakub Hasil (BHC AB STAIN Most).

Hned v dalším týdnu cestuje výrazně početnější sestava do belgického Flobecqu. Kromě turnaje Belgian Open, kategorie Master, se zde představí družstva 8.ZŠ Most a 10.ZŠ Most ve Schools Challenger – mezinárodním finále Ligy škol. Mostečtí žáci se mohou turnaje zúčastnit i díky finančnímu přispění města Mostu.

Volnější program má nyní šprtec naopak v domácích soutěžích a to až do druhé poloviny dubna. Průběžně se hrají pouze zápasy místní třetí ligy, které ve třetím kole přinesly tyto výsledky: Haluzáci 8.ZŠ Most – BHC 15.ZŠ Most „B“ 3:5, KSH StarColor ZŠ Meziboří – Real Draci 18.ZŠ Most 9:0 a 2:7. Na čele tabulky je i nadále BHC 4.ZŠ Most.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.