Pohár města Mostu pro Fleišmana

V pá 20. prosince 2013 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - jednotlivci.

V billiard-hockeyovém Českém poháru 2014 je již před koncem roku 2013 odehráno několik turnajů. Na úvod sezóny se hrálo i v Mostě, kde se při tradičním předvánočním Poháru města Mostu sešla početná a pestrá konkurence. Až k celkovému vítězství se propracoval leader BHC AB STAIN Most Tomáš Fleišman. Ve srovnání s druhým Pavlem Alexandrovem (Prague NHL) byl lepší jen na pomocná kritéria, když jejich vzájemný zápas skončil remízou. Pomocná kritéria hrála roli také v souboji o třetí místo a i v tomto případě byl šťastnější mostecký hráč. Pohár za třetí místo získal Ondřej Müller před stochovským Navrátilem. V kategorii starších žáků byl nejlepší Patrik Šlégr (Haluzáci 8.ZŠ Most), další dvě dílčí prvenství si odvážejí pečečtí Ondřej Tichý (mladší žáci) a Markéta Cibulková (ženy).

Mimo hlavní zájem proběhl v Mostě ještě jeden turnaj v billiard-hockey šprtci. Byl jím přebor tříd 15.ZŠ Most. V konkurenci dvaceti tří třídních družstev zvítězily týmy 3.B (Suchomel, Hrdý, Šindelář) a 7.A (Ritter, Medveděv, Gadžor).

Další turnaje čekají mostecké až v polovině ledna. Hned v prvním lednovém týdnu proběhne ale důležitá Rada zástupců Unie hráčů stolního hokeje, která mj. schválí složení a rozlosování 1. a 2.ligy družstev šprtce a také výběr hráčů a hráček pro mistrovství Evropy 2014 v Krakově.

Výsledky a fotky z Poháru města Mostu budou po zpracování publikovány na webu Unie hráčů stolního hokeje. Na výsledky turnaje tříd 15.ZŠ Most se podívejte do sekce soutěže.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.