Ligové soutěže finišují

V čt 16. října 2014 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva.

Ligové soutěže v billiard-hockeyi šprtci mají odehráno předposlední kolo. V 1.lize, kde se bojuje o mistrovský titul, měl BHC AB STAIN Most volno a aktuálně mu patří šestá příčka. V závěrečném kole přivítá na svých stolech na 18.ZŠ Most nevyzpytatelné soupeře ze Stochova a z Boskovic a ve vyrovnaném středu tabulky bude bojovat o třetí až devátou příčku.

Zápasy české skupiny druhé a třetí ligy proběhly na mostecké 15.základní škole. SHL StarColor Litvínov čtyřikrát zvítězil a na vedoucí Old Friends Most ztrácí jeden bod. O dva body zpět je pak tým TJ Sokol Stochov-Honice. Dva z této trojice postoupí do celostátního Druholigového poháru. Výhodu domácího prostředí mají v závěrečném kole stochovští.

V lize třetí, která nemá pevný rozpis a účastníci nemají rovnoměrný počet zápasů, je postupový klíč obrácený. Hraje se ve společné české skupině, hodnotit se ovšem budou jednotlivé regiony zvlášť. Pro výrazný bodový přísun si do Mostu přijel celek Manver Pečky a prakticky si zajistil prvenství mezi středočeskými týmy. Rýsuje se už také čtveřice, která si zahraje o Severočeský třetiligový pohár.

Výsledky a statistiky všech ligových stupňů budou po zpracování publikovány na webu Unie hráčů stolního hokeje.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.