Stolní hokejisté hráli v domácím prostředí

V ne 28. června 2015 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva, Domácí soutěže - jednotlivci.

Závěr června nabídl hráčům a hráčkám billiard-hockeye šprtce hned několik turnajů, při nichž měli mostečtí výhodu domácího prostředí. Ve většině případů se ovšem jednalo o soutěže regionální úrovně.

Nejvýznamnější akcí z nich byl šprtcový turnaj hraný v rámci třetího ročníku Sportovního setkání Most-Marienberg a zařazený do Českého poháru jako Expres i do mezinárodní WTHA Tour jako Challenger. Stejně jako v prvních dvou ročnících se soutěže Sportovního setkání, včetně stolního hokeje, odehrály v prostorách 15.ZŠ Most. V konkurenci pěti desítek účastníků z Česka a Německa si nejlépe vedli mezibořští, kteří kompletně obsadili čelo výsledkové listiny v pořadí Michal Justra, Lukáš Kaprhál, Jan Parák. Ani čtyřicet gólů nastřílených ve čtyřech zápasech nepomohlo Martinu Tomčalovi k medailové pozici. Čtvrtý Martin Tomčala a pátý Štěpán Mutinský se totiž o stupně vítězů remízou navzájem připravili. Šestá Pavla Mišíková si připsala prvenství v kategorii žen a dívek.

Také turnaj hraný v rámci sportovního dne 18.ZŠ Most byl do Českého poháru započítán jako nejnižší kategorie Expres. Zvítězil Marek Průcha před Kateřinou Hlaváčkovou a Janou Šobrovou.  A tým Real Draci 18.ZŠ Most byl hodně aktivní i v zápasech třetí ligy družstev. Tuto svou aktivitu také proměnil v průběžné vedení v soutěži.

Výsledky všech soutěží budou po zpracování publikovány na webu Unie hráčů stolního hokeje.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.