Vánoční turnaje v Mostě a v Meziboří

V ne 20. prosince 2015 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva, Domácí soutěže - jednotlivci.

Patnáct rodinných dvojic se sešlo v mezibořské základní škole při druhém ročníku Vánočního turnaje. Dvojici vždy tvořil žák školy, který měl k sobě jako parťáka některého rodinného příslušníka. Vítězství si odnesli Jakub a Radek Zemanovi. Druzí byli Dvořákovi, otec a syn, oba Martinové, třetí místo obsadili Jan Parák a Gabriella Švarcová. V hodnocení jednotlivců, které se započítává i do Českého poháru 2016 (kategorie Expres), byl nejlepší Jakub Zeman před Janem Parákem a Janem Kučerou.

Tradiční Vánoční turnaj tříd odehráli žáci a žákyně 15.ZŠ Most. V jednotlivých kategoriích vyhrály třídy 3.A (D.Kučera, P.Stejskal, L.Havlák), 5.B (J.Hrdý, P.Kratochvíl, M.Suchomel, A.Šindelář) a 8.C (M.Nguyen, T.Demuth, T.Ferkl).

Další turnaj mají stolní hokejisté na programu až v sobotu 9.ledna. Akce se koná k výročí 20 let BHC Most, proběhne ve Středisku volného času a finančně ji podpořilo město Most. Hlavní částí je turnaj v billiard-hockeyi šprtci, doplněný o menší turnaje v táhlovém hokeji Chemoplast a v air-hockeyi.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.