Liga škol ve šprtci: z prvního místa postupuje ZŠ Janov

V ne 18. prosince 2016 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva.

Po mistrovských soubojích měli stolní hokejisté v uplynulých dnech na programu billiard-hockeyové soutěže regionálního významu. V rámci osmnáctého ročníku Ligy škol se v mezibořské ZŠ hrálo místní kolo. Z vítězství se radoval tým ZŠ Janov „A“ ve složení Milan Dunka, Michal Hanko, Petr Sivák. Spolu s ním do oblastního kola postupují také ZŠ Meziboří „A“ a ZŠ Janov „B“.

Regionálním průkopníkem Ligy škol byla 15.ZŠ Most, která je dodnes v této soutěži velmi aktivní. Mimo jiné organizuje pro své žáky také turnaj tříd. V letošním Vánočním turnaji nastoupila 23 třídních družstev a v jednotlivých kategorií zvítězili žáci 3.C (S.Mikač, D.Henych, J.Pokorný), 6.B (M.Suchomel, J.Hrdý, A.Šindelář) a 8.C (L.Doležal, P.Kavický, M.Simr).

V návaznosti na školní kroužky fungují i některé třetiligové oddíly. Týká se to i všech letošních finalistů Severočeského třetiligového poháru. V něm zvítězilo družstvo Real Draci 18.ZŠ Most ve finálové sestavě V.Grimmová, S.Al-Nahari, M.Vaníček, M.Grimm, O.Černý před BHC 4.ZŠ Most a 14.ZŠ Most.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.

Kalendář akcí

Majaland mistrovství světa 2024

so 18. května 2024 PRAHA - Tuchoměřice

Ikona Informace Informace

(Český pohár - ČP36)

so 15. června 2024 BRNO

Ikona Informace Informace

Mostecká NHL - finálový turnaj

so 29. června 2024 MOST

Scanian Open

so 17. srpna 2024 LUND, Švédsko

Ikona Informace Informace

Zobrazit více akcí