Úspěšné Russia Open ve stolním hokeji

V čt 1. června 2017 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva, Domácí soutěže - jednotlivci, Mezinárodní turnaje.

Tradiční jarní mezinárodní turnaj ve stolním hokeji Russia Open proběhl i letos v Sankt Petěrburku. Kromě domácích startovali také zástupci Dragons Modřice a také pravidelný účastník petrohradského turnaje mostecký Jakub Hasil. I letos se zúčastnil všech třech vypsaných disciplín. Ten využil překvapivé absence některých hvězd ruské reprezentace a v air-hockeyové části Russia Open zvítězil. K prvenstvím v billiard-hockeyi šprtci z roku 2005 a v táhlovém hokeji Chemoplast z roku 2015 tak letos přidal i vítězství v air-hockeyovém Russia Open.

Pro české hráče je i nadále hlavní součástí programu billiard-hockey šprtec. V něm o vítězství usilovali o přední příčky,  kromě mosteckého hráče, především modřičtí Dragoni. Hasilovi se v turnaji nedařilo střelecky, dokázal ale zodpovědnou hru a zkušenosti proměnit v bilanci tří vítězství, dvou remíz a žádné porážky, která znamenala celkové druhé místo. V táhlovém hokeji Chemoplast obsadil mostecký zástupce čtvrté místo.

V aktuálním programu jsou soutěže v billiard-hockeyi šprtci. V Praze proběhne Českomoravský pohár družstev i s účastí mosteckých celků BHC StarColor Most a BHC StarColor Most „B“. Rovněž v Praze se uskuteční turnaj jednotlivců, kategorie Expres.

Již od příštího týdne se mohou zájemci o stolní hokeje hlásit do kroužků SVČ Most na školní rok 2017/18. Informace a on-line přihlášení budou dostupné na www.svc-most.cz .

STOLNÍ HOKEJ – VÝSLEDKY RUSSIA OPEN:

  • Billiard-hockey šprtec – WTHA Tour, Master: 1. Miroslav Škorpík (Dragons Modřice), 2. Jakub Hasil (BHC StarColor Most „B“), 3. Martin Boháček, 4. Vít Boháček (oba Dragons Modřice), 5. Roman Tomašpol (Rusko), atd.
  • Táhlový hokej Chemoplast – WTHA Tour, Master: 1. Roman Tomašpol, 2. Sergej Zabolotnij (oba Rusko), 3. Martin Boháček (Dragons Modřice), 4. Jakub Hasil (Černí Zlobři), 5. Irina Belavina (Rusko), atd.
  • Air-hockey: 1. Jakub Hasil (Black Sharks Most „B“), 2. Ruslan Pasečnik, 3. Jevgenij Volkov, 4. Sergej Zabolotnij, 5. Jevgenij Tkačenko (všichni Rusko), atd.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.