Petr Henych vítězem Poháru města Meziboří

V po 9. října 2017 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - jednotlivci.

Poslední čtyři týdny mají hráči a hráčky billiard-hockeye šprtce na vylepšení své pozice v Českém poháru a tedy zároveň i v kvalifikaci mistrovství ČR. Při Poháru města Meziboří se sešlo pět desítek účastníků zastupujících severočeské a středočeské oddíly. Hodně byli vidět členové mosteckého prvoligového oddílu. V čele s Petrem Henychem obsadili první čtyři místa. Druhý byl Michal Justra, třetí Dalibor Frýba a čtvrtý Petr Veis. Nejlepším domácím účastníkem byl jedenáctý David Klíma, který zároveň zvítězil v kategorii mladších žáků. Prvenství mezi staršími žáky patřilo Janu Matuščínovi (BHC StarColor Most „B“). Trofej pro vítězství v kategorii žen si odvezla Markéta Cibulková (Prague NHL).
Formu z mezibořského turnaje si budou chtít hráči BHC StarColor Most přenést i do posledního kola 1.ligy družstev, v němž již tuto sobotu nastoupí v Praze proti Prague NHL a Gunners Břeclav. O den později tamtéž hraje závěrečné kolo druhé ligy i „B“ tým.
Pro veřejnost je určena akce 24 hodin stolního hokeje. Koná se v SVČ Most v rámci projektu ČUS – Sportuj s námi v pátek 13. října. Kromě šprtce je její součástí také táhlový hokej Chemoplast a air-hockey.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.