Stolní hokejisté hráli ve švédském Lundu

V pá 11. května 2018 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Mezinárodní turnaje.

Krátce po mistrovství Evropy ve slovenské Senici vyrazili mostečtí stolní hokejisté na další mezinárodní soutěž. Po čtyřleté přestávce se představili ve švédském Lundu. Pořadatelé zdejší turnaj původně nazvali Bohemia Cup a měl zahrnovat hned tři části – billiard-hockey šprtcové a táhlové hokeje Stiga a Chemoplast. Nakonec se vrátili k tradičnímu pojmenování Scanian Open a soutěž ve Stiga hokeji z programu vypustili.

Ve šprtcové části turnaje dali domácí Švédové vzpomenout na fakt, že jsou stále ještě úřadujícími mistry světa a díky veteránovi českého původu Karlu Menclovi slavili vítězství. Jeho triumf doplnil druhým místem Ander Olsén. Z mostecké výpravy byla nejlepší na třetí příčce Pavla Mišíková. V chemoplasovém turnaji zvítězil Martin Laštůvka (Black Sharks Most) před domácím Mikaelem Gellerstamem a dalším mosteckým hráčem Janem Kusým. Obě části Scanian Open proběhly v přátelské atmosféře. Zklamáním pro početný mostecký tým byla nicméně i na místní poměry malá účast domácích hráčů. Výsledky a statistiky jsou k dispozici na webu WTHA.

V aktuálním programu mají mostečtí stolní hokejisté týmové soutěže v billiard-hockeyi šprtci. Prvoligový celek BHC StarColor Most hraje v Modřicích, třetí liga proběhne v SVČ Most.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.

Kalendář akcí

1.liga družstev

so 23. března 2024 DOBRÁ VODA U ČESKÝCH BUDĚJOVIC

Ikona Informace Informace

2.liga družstev

ne 28. dubna 2024 BRNO

Ikona Informace Informace

(Český pohár - ČP12)

so 4. května 2024 MUTĚNICE

Ikona Informace Informace

Zobrazit více akcí