Dvě vysoké prvoligové prohry

V so 27. října 2018 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva.

V šestém kole první ligy družstev nastoupil BHC StarColor Most v Dobré Vodě u Českých Budějovic proti domácímu celku a brněnskému Doudeen Teamu. V obou zápasech tahal za kratší konec a výsledkem jsou dvě poměrně vysoké porážky. Zatímco proti Dobré Vodě, která si s předstihem zajistila již třináctý titul mistrů republiky, prohra 8:15 odpovídá rozložení sil, zápasu s Doudeen Teamem, který naopak neprožívá žádnou oslnivou sezónu, by slušel vyrovnanější průběh. Brněnský celek byl ale jednoznačně lepší a zvítězil 12:6. V aktuální tabulce je Most poslední s dvojbodovou ztrátou na Břeclav.

Poslední prvoligové kolo odehrají mostečtí za dva týdny v domácím prostředí v SVČ Most. Utkají se s Boskovicemi a s Břeclaví. V druhém zápase půjde pravděpodobně o přímý souboj o předposlední a poslední místo.

Ještě před ligovou derniérou čeká stolní hokejisty Pohár města Meziboří. Jedná se o závěrečný turnaj Českého poháru jednotlivců a po započtení jeho výsledků tak budou známy postupující na 39. mistrovství republiky. Tuto vrcholnou akci sezóny hostí Boskovice.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.