Velikonoční pohár pro Maturu

V po 22. dubna 2019 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - jednotlivci.

Ve Středisku volného času v Mostě proběhl Velikonoční pohár StarColor v billiard-hockeyi šprtci. Turnaj byl zařazen do Českého poháru jako nejnižší kategorie Expres a tak byli mezi jeho účastníky především mladí hráči z regionu. Zvítězil Ondřej Matura (SVČ Most) před Matyášem Vaníčkem (BHC StarColor Most) a Markem Těšitelem (SVČ Most). V kategorii mladších žáků byl nejlepší Dalibor Sem (SVČ Most) a medaili pro vítězku kategorie žen a dívek si odnesla Marie Kotlárová (BHC 15.ZŠ Most).

V základní škole v Meziboří se odehrál tradiční Velikonoční turnaj tříd v billiard-hockeyi šprtci. V jednotlivých kategoriích zvítězily výběry tříd 3.A ((Matěj Procházka, Filip Brezáni, Jakub Kučera), 4.A (Jan Kovář, Alexandr Kunkela, Václav Peška) a 6.B (David Klíma, Filip Trubač, Tomáš Fikar).

V tomto týdnu dostanou příležitost ukázat své dovednosti i hráči air-hockeye a táhlového hokeje Chemoplast. V pátek se hraje air-hockey, v neděli pak táhlový hokej. Oba turnaje proběhnou v SVČ Most a zájemci o účast najdou potřebné informace na webu SVČ Most.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.