Turnajové vítězství Mišíkové, druholigové body Litvínovu

V ne 28. června 2020 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva, Domácí soutěže - jednotlivci.

Regionální turnaj jednotlivců s názvem Letní pohár StarColor přilákal do Střediska volného času Most dvě desítky účastníků a přinesl překvapivé výsledky. Žádný z favoritů se tentokrát na medailové pozice neprosadil. Trpělivá a zodpovědná hra přinesla vítězství Pavle Mišíková. Druhá byla Valentina Grimmová a třetí Martin Schlosser. Teprve další místa patřila zástupcům místního druholigového celku.

V SVČ Most proběhlo také čtvrté kolo druhé ligy družstev. Tým SHL CorroTech Litvínov nejprve remizoval 2:2 se Žďárem nad Sázavou. Poté v derby vysoko porazil BHC StarColor Most 6:0 a nakonec vyhrál 5:2 odvetu se Žďárem. Mosteckému celku se dařilo méně. Kromě utkání s Litvínovem prohrál i první duel proti Žďáru nad Sázavou 2:4. Teprve v závěrečném zápase proti stejnému soupeři si připsal body po vítězství 6:3. Další zápasy druhé ligy se souběžně hrály na druhé straně republiky v Dobré.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.