Vyhlášen Severočeský pohár 2021

V st 27. ledna 2021 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - jednotlivci.

Pro rok 2021 vyhlašuje BHC Most ve spolupráci s ČSBH a SVČ Most Severočeský pohár jednotlivců. Do seriálu lze hlásit mj. i malé domácí turnaje, minimální počet účastníků jsou čtyři. Mezi členy jedné domácnosti je tak možné hrát turnaje i v současném stupni „PES 5″. Po přechodu do nižších stupňů se předpokládá vyhlášení veřejných turnajů. Podrobné informace k seriálu si přečtěte v propozicích (pdf), turnaj lze nahlásit prostřednictvím google formuláře. Při organizaci turnajů je třeba dodržovat aktuálně platná hygienická a protiepidemická opatření.

I v roce 2021 je možné se doma zapojit do Mostecké korespondenční šprtcové ligy. Ta je letos vyhlášena jako celoroční, hraje se ale pouze ve stupni „PES 5″, tedy v době, kdy není možné hrát žádné veřejné soutěže.

Aktualizace 15. 2. 2021: Jakmile dojde ke zmírnění opatření, je možné hrát také zápasy Severočeského poháru družstev – propozice (pdf)

Aktualizace 17. 2. 2021: Partnerem letošního Severočeského poháru bude společnost United Energy, a.s. Děkujeme za podporu.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.