SVČ Most uspořádalo již šestý tábor se stolním hokejem

V čt 21. července 2022 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - jednotlivci.

Ani v létě, kdy neprobíhají hlavní soutěže, mostečtí stolní hokejisté nezahálejí. Středisko volného času Most uspořádalo již šestý ročník příměstského tábora zaměřeného na stolní hokej. Vedle společných tréninků se v jeho rámci odehrály také tři turnaje Českého poháru. Dva z nich – šprtec a táhlový hokej – se konaly přímo v SVČ Most, air-hockeyové zápasy pak mostečtí sehráli při návštěvě pražského zábavního centra Majalandu. V táhlovém hokeji Chemoplast a v air-hockeyi byl nejlepší Oliver Čermák, ve šprtci pak Ondřej Matura. Zpestřením programu byla kromě Majalandu také exkurze na fotbalovém stadionu prvoligového FK Teplice.
Dalším šprtcovým turnajem s mosteckou účastí byl RS Borovina Open, který byl součástí soustředění klubu Gunners Břeclav. Na jižní Moravu se vypravili Jozef a Jan Matuščínovi. Do pořadí nejlepších ale nepromluvili. Zvítězil Jan Hron z Dragons Modřice.
Na začátku léta se také v Litvínově odehrál finálový turnaj 22. ročníku Mostecké NHL, soutěže, která na šprtcových stolech napodobuje slavnou hokejovou ligu. Podobných lig jsou po republice desítky. V Mostecké NHL letos zvítězil Ondřej Müller s týmem Buffalo Sabres.
Šprtec si může i během prázdnin zahrát úplně každý. Každou středu od 18 hodin se ve Středisku volného času Most hrají otevřené turnaje Letní ligy SVČ Most.
VÝSLEDKY
• Letní pohár SVČ Most – Český pohár Expres – 1. Ondřej Matura (SVČ Most), 2. Marek Těšitel, 3. Jan Matuščín (oba BHC StarColor Most), atd.
• RS Borovina Open – Český pohár ČP12 – 1. Jan Hron (Dragons Modřice), 2. Jan Doležal, 3. Adam Kuráň (oba Gunners Břeclav), …, 10. Jan Matuščín (BHC StarColor Most), 24. Jozef Matuščín (BHC Most)

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.