Liga jednotlivců: dva sestupy, jeden postup

V so 28. října 2023 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - jednotlivci.

Ve Větrném Jeníkově se odehrálo závěrečné třetí kolo prvního ročníku Ligy jednotlivců v billiard-hockeyi šprtci. Trojice mosteckých zástupců k němu cestovala s rozdílnými ambicemi a vracela se z něj s rozdílnými pocity. Zatímco Matyáši Vaníčkovi a Marku Těšitelovi se nepodařilo uhájit příslušnost k první lize, Lukáš Michálek ve druhé lize triumfoval a slaví postup do ligy první.

Jestliže nová Liga jednotlivců je soutěž pro uzavřenou skupinu hráčů, turnaje nabízejí možnost konfrontace všem. Nejbližší turnaj je naplánován do Střediska volného času Most. V rámci United Energy Víkendu stolního hokeje se zde bude hrát 11. – 12. listopadu nejen billiard-hockey šprtec, ale také air-hockey a táhlový hokej Chemoplast. Zájemci o účast najdou potřebné informace na webu SVČ Most – www.svc-most.cz.

1. ROČNÍK LIGY JEDNOTLIVCŮ – konečné pořadí

  • 1. liga: 1. Jakub David (BHK IQ Boskovice), 2. Jiří Nakládal (BHC Dragons Modřice), 3. Vít Vondál (BHK IQ Boskovice), …,  9. Matyáš Vaníček, 10. Marek Těšitel (oba BHC StarColor Most)
  • 2. liga: 1. Lukáš Michálek (BHC StarColor Most), 2. Pavel Nešpor (Zlatí rytíři Větrný Jeníkov), 3. Jan Hron (BHC Dragons Modřice)

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.