15.ZŠ Most hostila turnaj nejvyšší kategorie

V st 29. ledna 2014 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - jednotlivci.

Českém poháru 2014 v billiard-hockeyi šprtci se již za listopad, prosinec a první polovinu ledna stihlo odehrát jedenáct turnajů a body si připsalo na dvě stě padesát hráčů a hráček. Teprve tím dvanáctým ale pro většinu zájemců o start na letošním mistrovství ČR doopravdy odstartovala kvalifikace. Na mostecké 15.základní škole se uskutečnil první ze čtyř letošních turnajů nejvyšší kategorie ČP36. Startovní listina čítala 108 hráčů a hráček z různých koutů republiky a po skončení turnaje z nich měl největší radost Pavel Alexandrov (Prague NHL). Tomáš Fleišman z BHC AB STAIN Most obsadil druhé místo, když jediné zaváhání zaznamenal nečekaně s oddílovým spoluhráčem Ondřejem Černým. Ten nakonec obsadil velmi pěkné šesté místo. Bronzový stupínek vybojoval Václav Tůma st. ze Sokola Stochov-Pečky.

V hodnocení kategorií byli mostečtí úspěšní napůl. Ondřej Müller (BHC AB STAIN Most) vyhrál kategorii juniorů, Vojtěch Jandečka (BHC AB STAIN Most „B“) byl nejlepším starším žáky. Pohár za vítězství v kategorii žen si odvezla do Žďáru nad Sázavou Petra Zajíčková, kategorii mladších žáků vyhrál Patrik Tirpák z Kohoutovic. Celkové výsledky jsou k dispozici na webu Unie hráčů stolního hokeje.

Na hodnocení postupových ambicí je zatím brzy. Turnaje nejvyšší kategorie budou letos ještě tři – v Brně, Ostravě a na závěr v Praze. Kromě nich proběhnou zhruba tři desítky turnajů nižších kategorií.

Aktuální zájem stolních hokejistů se přesune k týmovým soutěžím. Úvodním kolem odstartují první, druhá i třetí liga. V nejvyšší soutěži hostí BHC AB STAIN Most v sobotu 8.února na 18.ZŠ Most mistrovskou Dobrou Vodu a Ždár nad Sázavou. Utkání nižších soutěží se hrají o den později v tělocvičně 15.ZŠ Most.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.

Kalendář akcí

2.liga družstev

ne 28. dubna 2024 BRNO

Ikona Informace Informace

(Český pohár - ČP12)

so 4. května 2024 MUTĚNICE

Ikona Informace Informace

Majaland mistrovství světa 2024

so 18. května 2024 PRAHA - Tuchoměřice

Ikona Informace Informace

Zobrazit více akcí