Zdeněk Bednář vyhrál v Luštěnicích

V út 21. ledna 2014 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - jednotlivci.

Pozornost hráčů a hráček billiard-hockeye šprtce byla o víkendu rozdělena na tři hrací místa. Ve středočeských Luštěnicích se hrál turnaj střední úrovně, který přilákal na pět desítek účastníků, včetně čtveřice z prvoligového týmu BHC AB STAIN Most. Hodně šťastné vítězství si připsal jeden z nich, Zdeněk Bednář. Bednář totiž v pátém kole zaváhal a podlehl pečeckému Foltýnovi. Jeho přemožitel ale v posledním kole prohrál a na prvních čtyřech místech se seřadili hráči se stejným bodovým ziskem. Pomocná kritéria měl nejlepší právě Bednář. Na pátém místě skončil Kamil Blažek, Ondřej Müller byl desátý a Dalibor Frýba sedmnáctý.

Turnaje nižší kategorie Expres proběhly v Meziboří a v Plzni. I po přestupu z Old Friends Most do Sokola Stochov-Pečky se dařilo Petru Henychovi. Na stupně vítězů ho následovala litvínovská dvojice Ondřej Frýba a Michal Justra. Z domácího týmu si připsali prvenství ve svých kategoriích David Červený (starší žáci) a Barbora Procházková (dívky/ženy). Po dlouhých třinácti letech se hrál oficiální šprtcový turnaj v Plzni. Vítězství vybojoval člen Sokola Stochov-Pečky Jaromír Foltýn Jun. Druhý byl mostecký Hasil a třetí Vojtěch Černý z plzeňského Bufetu. Miroslav Suchomel vyhrál kategorii mladších žáků a Vojtěch Jandečka (oba BHC AB STAIN Most „B“) kategorii starších žáků.

Český pohár v billiard-hockeyi šprtci pokračuji již tuto sobotu a to prvním letošním turnajem nejvyšší kategorie ČP36. Hrát se bude na 15.základní škole v Mostě a očekává se více než stovka startujících ze všech koutů republiky.

Kompletní výsledky z Luštěnic, Meziboří a Plzně budou po zpracování publikovány na webu Unie hráčů stolního hokeje.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.