Týmové soutěže rozlosovány

V st 15. ledna 2014 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva, Domácí soutěže - jednotlivci, Mezinárodní turnaje.

Krátkou soutěžní přestávku mezi sezónami si mohou aktuálně užívat hráči a hráčky billiard-hockeye šprtce. Ta se ovšem netýká vedoucích jednotlivých oddílů. V Brně se sešla Rada zástupců Unie hráčů stolního hokeje, která mj. stanovila rozpis 1. a 2.ligy družstev 2014. V nejvyšší soutěži došlo pouze ke kosmetickým změnám v názvech některých účastníků, jinak se ale představí stejných jedenáct týmů jako v minulé sezóně. BHC AB STAIN Most začíná v domácím prostředí 18.ZŠ Most proti Žďáru nad Sázavou a mistrovské Dobré Vodě.

Výraznější změny zasáhly českou skupinu 2.ligy. Zůstává sice šestice týmů, Boršov nad Vltavou a béčko Old Friends Most ale nahradí staronoví účastníci – rezervní celky Prague NHL a Stochova. Většina družstev také více či méně upravila své názvy. Týmům z Mostecka letos odpadá dlouhé cestování na jih Čech. Náš region je v lize opět početně zastoupen. Hrát budou SHL StarColor Litvínov, BHC AB STAIN Most „B“, KSH StarColor Meziboří a Old Friends Most.

Delší cesty naopak mohou potkat některé účastníky 3.ligy. Ta se mění z „mostecké“ na „českou“ a kromě Mostecka v ní budou hrát i týmy ze středních a jihozápadních Čech. Třetí liga tradičně nemá pevný rozpis a výsledky tak budou do jisté míry odrážet i aktivitu zúčastněných družstev.

Kromě rozlosování soutěží družstev byla na programu jednání Rady zástupců také nominace na květnové mistrovství Evropy v Krakově. Spolu s billiard-hockeyem šprtcem se zde bude hrát také táhlový hokej Chemoplast a air-hockey, čtyřiadvacítka nominovaných proto zahrnuje i specialisty na tyto disciplíny. Mezi reprezentanty je i pětice zástupců mosteckých oddílů. Do Polska pojedou Ondřej Müller, Kamil Blažek a Ondřej Černý (všichni BHC AB STAIN Most), Lukáš Doležal (Black Sharks Most) a Kateřina Doležalová (Lejdýs Most). Celá pětice odehraje všechny tři disciplíny, Ondřej Černý navíc i týmovou soutěž v táhlovém hokeji Chemoplast.

Období bez turnajů skončí příznivcům šprtce již tento týden. Na soutěže jednotlivců se vypraví dokonce na tři místa. V sobotu se budou muset rozhodnout mezi Luštěnicemi a Mezibořím, v neděli se hraje v Plzni.

1.liga billiard-hockeye šprtce – rozlosování BHC AB STAIN Most

  • 1.kolo – sobota 08.02.2014 – MOST 18.ZŠ – soupeři: Dobrá Voda, Žďár nad Sázavou
  • 2.kolo – sobota 15.03.2014 – PRAHA – soupeři: Prague NHL, Dragons Modřice
  • 3.kolo – sobota 26.04.2014  – volno
  • 4.kolo – sobota 17.05.2014  – místo konání: BRNO – soupeři: SHL Brno, Šprtmejkři Ostrava
  • 5.kolo – sobota 07.06.2014 – místo konání: UHERČICE – soupeři: Bizoni Uherčice, Doudeen Team
  • 6.kolo – sobota 11.10.2014  – volno
  • 7.kolo – sobota 01.11.2014  – místo konání: MOST 18.ZŠ – soupeři: Sokol Stochov/Pečky, Orel Boskovice

2.liga billiard-hockeye šprtce – skupina Čechy

  • 1.kolo – neděle 09.02.2014 – MOST 15.ZŠ: Litvínov – Old Friends Most – Meziboří – AB STAIN Most „B“ – Praha „B“
  • 2.kolo – neděle 16.03.2014 – PRAHA: Praha „B“ – Old Friends Most – AB STAIN Most „B“ – Litvínov – Stochov „B“
  • 3.kolo – neděle 27.04.2014 – MEZIBOŘÍ: Old Friends Most – Meziboří – AB STAIN Most „B“ – Litvínov – Stochov „B“
  • 4.kolo – neděle 18.05.2014 – MOST 8.ZŠ: Old Friends Most – Meziboří – Praha „B“ – Stochov „B“ – AB STAIN Most „B“
  • 5.kolo – neděle 12.10.2014 – MOST 15.ZŠ: Meziboří – AB STAIN Most „B“ – Litvínov – Stochov „B“ – Praha „B“
  • 6.kolo – neděle 02.11.2014 – STOCHOV: Old Friends Most – Litvínov – Meziboří – Stochov „B“ – Praha „B“

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.