Stolní hokejisté hráli v Marienbergu

V út 1. března 2016 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva, Domácí soutěže - jednotlivci, Mezinárodní turnaje.

Dvě desítky hráčů a hráček z Mostu a Marienbergu se střetly v marienberské Heinrich-von-Trebra-Oberschule při šestém ročníku Česko-saské ligy. Výsledkovou převahu měli podle předpokladů mostečtí hráči v čele s Martinem Tomčalou. V kategorii žen a dívek zvítězila Valentina Grimmová, mezi mladšími žáky byl nejlepší Jan Matuščín a prvenství v kategorii starších žáků patřilo Danielu Sporerovi. Podívejte se fotky a celkové výsledky.

BHC Most a 15.základní škola Most udržují s Heinrich-von-Trebra-Oberschule Marienberg dlouhodobé kontakty. V červnu proběhne v marienberské škole čtvrtý ročník Sportovního setkání Most-Marienberg, jehož součástí by letos měly být vybrané atletické disciplíny, stolní tenis a stolní hokej.

V aktuálním programu mají stolní hokejisté ligové soutěže družstev v billiard-hockeyi šprtci. BHC StarColor Most nastoupí v 1.lize v domácím prostředí proti modřickým Dragonům a Boskovicím. Souběžně se hraje i 3.liga. Druholigový BHC StarColor Most „B“ hraje v Praze.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.

Kalendář akcí

(Český pohár - ČP36)

so 15. června 2024 BRNO

Ikona Informace Informace

Mostecká NHL - finálový turnaj

so 29. června 2024 MOST

Scanian Open

so 17. srpna 2024 LUND, Švédsko

Ikona Informace Informace

Českomoravský pohár družstev - finále

ne 8. září 2024 VĚTRNÝ JENÍKOV

Ikona Informace Informace

Zobrazit více akcí