Po velkém boji jen bod

V po 7. března 2016 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva.

K prvnímu kolu nejvyšší soutěže družstev billiard-hockeye nastoupil BHC StarColor Most na domácích stolech proti BHK Orel Boskovice a BHC Dragons Modřice. V úvodním utkání staronový účastník 1.ligy z Boskovic směřoval k výhře nad Dragony, kteří obhajují ligové stříbro. V poslední páté směně ale Dragoni vyhráli 4:0 a celý zápas tak skončil remízou 8:8. V utkání mezi Mostem a Boskovicemi nešel žádný z týmů do více než jednobodového náskoku a po páté směně z toho byla remíza 9:9. Velký boj pak přinesl také zápas mezi mosteckým celkem a modřickými Dragony. Po vyrovnaných třech směnách šly Modřice ve čtvrté do tříbodového trháku a zdálo se, že jej v pohodě dovedou do vítězného konce. Vzepjetí mosteckých hráčů v páté směně přineslo srovnání stavu, chyba těsně před koncem ale domácí celek připravila minimálně o bod za případnou remízu. Dragoni zvítězili 9:8.

Souběžně s první ligou se hrálo i třetí kolo české skupiny 3.ligy družstev. Zisk šesti bodů posunul na průběžnou druhou příčku za vedoucí Manver Pečky družstvo BHC 4.ZŠ Most. Úvodní kolo druhé ligy absolvoval také tým BHC StarColor Most „B“, který v Praze prohrál se Sokolem Stochov a remizoval s ESH Praha.

Po volném víkendu vyrazí v příštím týdnu stolní hokejisté do Břeclavi. V celostátním finále sedmnáctého ročníku Ligy škol v billiard-hockeyi se zde představí výběry 4.ZŠ Most a ZŠ Janov.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.