Hrálo se o Pohár města Meziboří

V ne 4. listopadu 2018 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - jednotlivci.

V závěrečném turnaji Českého poháru jednotlivců 2018 v billiard-hockeyi šprtci se bojovalo v mezibořské základní škole o Pohár města Meziboří. Šlo nejen o úspěch v turnaji, na jehož organizaci finančně přispělo město Meziboří, ale především o poslední možnost získat body pro postup na mistrovství ČR.

Po šesti turnajových kolech se z vítězství radoval ostřílený borec z týmu Dragons Modřice Jaroslav Frankl. Druhé místo obsadil junior Jiří Dohnal (BHC Dobrá) a třetí byl Pavel Alexandrov reprezentující ostravské Šprtmejkry. Těsně pod stupni vítězů se umístila trojice hráčů BHC StarColor Most v pořadí Michal Justra, Ondřej Frýba, Petr Veis. Trofeje v jednotlivých kategoriích si odnesli Jan Matuščín (st.žáci – BHC StarColor Most), Ondřej Matura (ml.žáci – Netopýři Most) a Valentina Grimmová (ženy – Real Draci 18.ZŠ Most).

Domácí KSH ZŠ Meziboří vyslal do boje hodně mladou sestavu, složenou výhradně z hráčů kategorie mladší žáci. Nejlepší z nich byl David Sklenář na čtyřicátém čtvrtém místě.

V následujícím víkendu se v SVČ Most odehrají poslední kola 1. a 3. ligy družstev billiard-hockeye šprtce. Mistrovství republiky proběhne v sobotu 24. listopadu v Boskovicích a Mostecko bude mít zastoupení ve všech kategoriích.

Pohár města Meziboří – billiard-hockey šprtec – Český pohár 2018, kat. ČP36: 1. Jaroslav Frankl Jun. (BHC Dragons Modřice), 2. Jiří Dohnal (BHC Dobrá), 3. Pavel Alexandrov (Šprtmejkři Ostrava), 4. Michal Justra, 5. Ondřej Frýba, 6. Petr Veis (všichni BHC StarColor Most), 7. Patrik Tirpák (BHC Dragons Modřice), 8. Jan Matuščín (BHC StarColor Most), 9. Martin Vrána (THE Orel Bohunice), 10. Ondřej Müller (BHC StarColor Most), 11. Lukáš Fedič (Praha), 12. Jaromír Foltýn Jun. (Prague NHL), 13. Vojtěch Ludvík (BHL Žďár n.S.). 14. Michal Franěk (THE Orel Bohunice), 15. Jakub Řehoř (BHC Dragons Modřice), atd.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.