Stolní hokejisté hráli v Brně

V ne 7. dubna 2019 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - jednotlivci.

Při turnaji nejvyšší kategorie ČP36 se v Brně-Bohunicích sešlo osmdesát jedna hráčů a hráček billiard-hockeye šprtce z různých koutů republiky. Z osmičky mosteckých zástupců sice tentokrát nikdo nedosáhl na honorovaná umístění, nikdo ale také výsledkově nepropadl a všichni si připsali slušné bodové zisky v boji o účast na mistrovství republiky. Nejlépe si z našich zástupců vedl Dalibor Frýba (BHC StarColor Most), který s bilancí čtyři výhry, jedna remíza a dvě porážky obsadil šestnácté místo. Turnaj ovládli boskovičtí hráči, kteří si v čele s Jakubem Davidem rozdělili medailové pozice.

Již příští týden si stolní hokejisté opět zahrají v domácím prostředí. Ve čtvrtek 18. dubna proběhne ve Středisku volného času Most Velikonoční pohár StarColor. Jedná se o turnaj regionální úrovně Expres a zúčastnit se může každý zájemce.

Orel Cup – billiard-hockey šprtec – Český pohár ČP36 – Brno-Bohunice: 1. Jakub David, 2. Jakub Ošlejšek, 3. Vít Vondál (všichni BHK IQ Boskovice), …, 16. Dalibor Frýba (BHC StarColor Most), 19. Petr Henych (Most), 27. Ondřej Matura (SVČ Most), 28. Jan Matuščín (BHC StarColor Most), 33. Patrik Purket (BHC Most), 34. Michal Justra, 43. Jozef Matuščín (oba BHC StarColor Most), 47. Marek Těšitel (SVČ Most)

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.