V domácím prostředí se stolním hokejistům dařilo

V ne 19. května 2019 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva, Domácí soutěže - jednotlivci.

Po nepříliš vydařeném prvním a volném druhém kole nastoupil tým BHC StarColor Most ve třetím kole 2. ligy billiard-hockeye šprtce k domácím zápasům v SVČ Most. Mostečtí zdolali po velmi dobrém výkonu Sokol Stochov, vítěze druhé ligy z let 2017 a 2018, poměrem 4:2. S Orlem Bohunice sehráli domácí vyrovnaný dvojzápas. Výsledkem bylo vítězství Mostu 5:4 a remíza 4:4. Ziskem pěti bodů si mostecký celek polepšil na páté místo devítičlenné tabulky a nadále může pomýšlet na postup do finálového turnaje 2. ligy.V čele tabulky je „béčko“ Gunners Břeclav.

Ve Středisku volného času Most se hrál také další z billiard-hockeyových turnajů jednotlivců regionální úrovně Expres. V Májovém poháru CorroTech zvítězil Matyáš Vaníček před Janem Matuščínem (oba BHC StarColor Most) a Ondřejem Maturou (SVČ Most). V kategorii mladších žáků byl nejlepší Oliver Čermák, mezi dívkami pak Aneta Lenková (oba BHC 15.ZŠ Most).

Po dvou domácích akcích čeká teď stolní hokejisty naopak velké cestování. Zúčastní se mezinárodních turnajů Russia Open v Petrohradě a Polish Open ve slezském městě Žory.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.