Lišáci na druhém místě 2.ligy

V po 7. února 2011 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva, Domácí soutěže - jednotlivci.

 Zatímco nejvyšší soutěž družstev billiard-hockeye letos začne nezvykle až v březnu, nižší soutěže odstartovaly tradičně v prvním únorovém víkendu. Lišáci Most vtrhli do druhé ligy stejně jako loni do ligy třetí a v domácím prostředí dostáli svému jménu. S přehledem porazili Litvínov, ESH Praha i Pečky a podlehli pouze favoritovi skupiny ze Stochova. Úvodní kolo naopak vůbec nevyšlo Litvínovu. Tým, který loni skončil třetí a jen těsně mu unikl postup do finálového turnaje, zaznamenal jen jednu výhru. Ze třech porážek byly navíc dvě s nulou.

Ve 3.lize, která nemá na rozdíl od vyšších soutěží pevné rozlosování, nastoupila k zápasům zatím jen polovina účastníků. Všech pět týmů aktivních v první kole alespoň jednou bodovalo. S minimálním náskokem se v čele usadil Bufet ze z Plzně, následován SVČ Most a BHC 4.ZŠ Most.

Jeden z posledních finálových turnajů, které ještě mají uzavřít hodnocení sezóny 2010, byl v Brně Masters TOP 8. Do finále Masters se v loňské sezóně probojoval Tomáš Fleišman (BHC AB STAIN Most). V turnaji samotném pak mostecký hráč obsadil šesté místo. Samotná účast ve finále je velkým úspěchem. Fleišman je teprve druhým mosteckým hráčem, který si tento prestižní turnaj zahrál.

V tomto týdnu hráči z Mostecka do soutěží v billiard-hockeyi šprtci nezasáhnou. Ve čtvrtek se ale bude hrát v SVČ Most o body do Českého poháru v táhlovém hokeji Chemoplast. Turnaj je otevřen všem zájemcům.

Výsledky a statistiky 2. a 3.ligy družstev a Masters TOP 8 budou po zpracování publikovány na webu Unie hráčů stolního hokeje.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.

Kalendář akcí

(Český pohár - ČP12)

so 4. května 2024 MUTĚNICE

Ikona Informace Informace

Majaland mistrovství světa 2024

so 18. května 2024 PRAHA - Tuchoměřice

Ikona Informace Informace

(Český pohár - ČP36)

so 15. června 2024 BRNO

Ikona Informace Informace

Zobrazit více akcí