Meziboří s náskokem v čele 3.ligy

V pá 6. dubna 2012 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva, Domácí soutěže - jednotlivci.

Několik regionálních a místních turnajů odehráli před Velikonocemi billiard-hockeyisté. Mostecká skupina 3.ligy družstev měla na programu čtvrté kolo. Letos hodně aktivní Meziboří i přes prohru s Plzní navýšilo svůj náskok v čele tabulky a míří jistě za účastí v závěrečném třetiligovém finále. Zatímco soutěžní tým KSH ZŠ Meziboří kraluje 3.lize, mezibořské naděje se utkaly při Velikonočním turnaji družstev místní ZŠ. V konkurenci čtrnácti třídních týmů byla nejúspěšnější 7.A ve složení Smola, Freiberg, Říha.

V Českém poháru jednotlivců byly tentokrát v sázce jen malé body. Pohár Klubu dětí Most, který se hrál na 15.základní škole v Mostě, byl zařazen do soutěžního hodnocení jako nejnižší kategorie Expres. Mezi favorizované hráče mosteckého „áčka“ Blažka a Müllera se na stupně vítězů protlačil druhý Henrich Drobný. Medaile za vítězství v kategoriích si rozdělili zástupci spolupořadatelů – Helena Koníčková z Klubu dětí Most a Martin Potůček z BHC 15.ZŠ Most. Kompletní výsledky 3.ligy a Poháru Klubu dětí Most budou po zpracování publikovány na webu Unie hráčů stolního hokeje.

V týdnu po Velikonocích se hrají výhradně soutěže družstev. V Mostě pokračuje dalším kolem 3.liga, druholigové celky jedou do Peček.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.