Lišákům se v Pečkách dařilo

V út 17. dubna 2012 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva.

Po volném úvodním kole se museli mostečtí Lišáci dívat na své soupeře ve 2.lize billiard-hockeye od spodu tabulky. Hned první aktivní zásah do soutěže ale tabulkové postavení Lišáků výrazně změnil. V Pečkách si ve čtyřech zápasech připsali sedm bodů za tři výhry a remízu s Boršovem nad Vltavou. Lišákům nyní patří průběžné třetí místo. Oproti týmům před sebou ale mají hned čtyři zápasy k dobru. Totéž platí i o týmu Old Friends Most, který měl naopak volno v tomto kole. Plný počet utkání má odehrán Litvínov. S padesátiprocentní bilancí zatím potvrzuje předsezonní předpoklady o klidném středu tabulky.

Již pět kol letos odehrály třetiligové oddíly a tabulce suverénně vládne KSH ZŠ Meziboří. Na průběžné druhé místo se vyhouplo družstvo BHC 4.ZŠ Most. Tradičně je tabulka nejnižší ligové soutěže hodně nesymetrická a o postavení jednotlivých týmů rozhodují nejen výkony přímo, ale i soutěžní aktivita. Zatímco vedoucí Meziboří zvládlo jedenáct utkání a má prakticky jistou účast v závěrečném finále, třebeničtí Draci a mostečtí Netopýři mají své první zápasy naplánovány až na květen.

Souběžně s ligovými zápasy se odehrála jedna zajímavá nesoutěžní konfrontace. Volné ligové kolo využil prvoligový BHC AB Stain Most k přípravě proti druholigovému celku Old Friends Most. Ve dvojutkání měl těsně a překvapivě navrch tým z nižší soutěže. Výsledky přípravy jsou pro BHC AB Stain Most určitým varováním před květnovým čtvrtým kolem 1.ligy, v němž mostečtí hostí na svých stolech Boskovice a brněnský Doudeen Team. V domácím prostředí budou hrát i všechny tři druholigové celky z Mostecky, které poprvé v sezóně nastoupí najednou.

Výsledky ligových soutěží budou po zpracování publikovány na webu Unie hráčů stolního hokeje.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.