Mostečtí ve čtvrtém kole 1.ligy nebodovali

V út 15. května 2012 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva, Domácí soutěže - jednotlivci.

Dva týmy z jižní Moravy hostil v rámci čtvrtého kola 1.ligy billiard-hockeye šprtce BHC AB STAIN Most. Na domácích stolech v klubovně na býv.13.ZŠ Most ale slibně rozehrané zápasy k bodovému zisku nedotáhl. Utkání proti Boskovicím se v neprospěch mosteckých zlomilo ve třetí směně, kterou Boskovice vyhrály o čtyři body. Ve čtvrté a páté směně pak své vedení ještě navýšily na celkových 10:2. Ve druhém zápase se mostečtí, kteří se museli obejít bez dvou hráčů základní sestavy Tomáše Fleišmana a Ondřeje Frýby, postavili proti brněnskému Doudeen Teamu, čerstvému vítězi Poháru WTHA. Zápas byl po celou dobu vyrovnaný a o vítězství hostů se rozhodlo až v závěrečné páté směně. Brněnské družstvo zvítězilo nezvykle nízkým poměrem bodů 4:1.

Ve stejné klubovně se hrálo i o druholigové body. Z trojice zástupců Mostecka si nejvyšší příděl do tabulky připsali Old Friends, kteří třikrát vyhráli a jednou remizovali. Stejně jako při svém úvodním vystoupení se tento ambiciózní klub ale nevyvaroval zbytečné ztráty bodů, tentokrát naštěstí jen jednoho při remíze s ESH Praha. Z družstev BHC Most – rezervních týmů prvoligového BHC AB STAIN Most – si výrazně lépe vedlo SHL StarColor Litvínov. Litvínovští třikrát vyhráli a jednou prohráli. Lišáci měli bilanci přesně opačnou a do tabulky získali hubené dva body.

V Třebenicích se hrál Pohár Českého středohoří, zařazený do soutěží jako nejnižší kategorie Expres. V nepočetné konkurenci, když slabá byla zejména účast domácích Draků, zvítězil Petr Henych z Old Friends Most. V žákovských kategoriích zabodovali hráči BHC 15.ZŠ Most. Rostislav Peták zvítězil mezi staršími a Vojtěch Jandečka mezi mladšími žáky. Týmu BHC 15.ZŠ Most se dařilo i v utkání 3.ligy, v němž porazil třebenické Draky. Kompletní výsledky soutěží budou po zpracování vyvěšeny na webu UHSH.

V tomto týdnu mají stolní hokejisté výrazně volnější program. V sobotu se představí v mosteckém Kaštanu při prezentaci neziskových organizací, v neděli se hraje finále desátého ročníku interní soutěže BHC Most – Mostecké NHL.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.