Místní turnaje předkrmem ligových soutěží

V čt 10. května 2012 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva, Domácí soutěže - jednotlivci.

Mimo hlavní soutěžní dny, kterými jsou obvykle soboty a neděle, se utkali o body hráči billiard-hockeye šprtce. Předkrm víkendového programu, jemuž dominuje čtvrté kolo celostátní 1.ligy družstev, obstaraly místní soutěže. Do popředí výsledkové listiny Expres turnaje Českého poháru jednotlivců se probojovali zástupci prvo- a druholigových celků, kteří tento podnik pojali právě jako přípravu na ligu. Vítězem se stal Ondřej Müller, junior z prvoligového BHC AB STAIN Most. Na dalších medailových postech jej následovali kapitáni dvou konkurenčních druholigových celků, Justra z Litvínova a Mařík z Old Friends Most. Mezi oceněnými měla své zastoupení i pořádající 15.ZŠ Most. V kategorii starších žáků zvítězil Rostislav Peták, v kategorii žáků mladších Tomáš Ferkl.

Družstvo BHC 15.ZŠ Most si připsalo také první letošní třetiligové body. Na 7.ZŠ Most, v domácím prostředí mosteckých Netopýrů, dvakrát zvítězilo právě nad týmem Netopýři Most 6:1 a 7:1. Výsledky obou akcí budou po zpracování zveřejněny na webu Unie hráčů stolního hokeje.

O víkendu soutěže ve šprtci pokračují. V 1.lize hostí BHC AB STAIN Most silné soupeře z jižní Moravy, BHK Orel Boskovice a čerstvého vítěze Poháru WTHA Doudeen Team. Ve druhé lize se letos poprvé potkají najednou všechny tři týmy z Mostecka. Kromě toho do Mostu přijedou ještě ESH Praha a Pečky „B“. Zápasy 1. a 2.ligy družstev se již tradičně hrají v klubovně BHC Most na bývalé 13.ZŠ, nejvyšší soutěž v sobotu, druhá liga pak v neděli, v obou případech od 10:00 cca do 17 hodin. Kromě toho se v sobotu v Třebenicích hraje také Pohár Českého středohoří. Je zařazen do Českého poháru jednotlivců jako kategorie Expres.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.