Fleišman v Praze na druhé příčce

V st 19. září 2012 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva, Domácí soutěže - jednotlivci.

Billiard-hockey club Most vedle prověřených hracích míst vybírá pro své turnaje příležitostně i netradiční místa konání. Jedním z nich se staly i vstupní prostory Vysoké školy finanční a správní, kde se uskutečnil turnaj o Pohár Europe Direct Most. Informační středisko Europe Direct Most, s nímž BHC Most již několik let spolupracuje, sídlí totiž právě na VŠFS.

V samotném turnaji, který byl do Českého poháru zařazen jako kategorie Expres, se víceméně dařilo favoritům. Bez zaváhání prošel turnajem Petr Henych (Old Friends Most), pouze po jedné prohře si připsali druhý Ondřej Frýba a třetí Patrik Purket. Nejlepším žákem byl na šestém místě Vojtěch Jandečka (BHC 15.ZŠ Most).

Více bodů do Českého poháru v billiard-hockeyi šprtci bylo v sázce v Praze při turnaji kategorie ČP12. Mostecko mělo silné zastoupení díky hráčům prvoligových a druholigových oddílů. Až ve finále skončila cesta lídra mosteckého „A“ týmu Tomáše Fleišmana. Do první desítky se svými výkony propracovali ještě dva členové BHC Most, šestý Jakub Novotný a devátý Ondřej Frýba. Kompletní výsledky obou turnajů budou po zpracování publikovány na webu Unie hráčů stolního hokeje.

V tomto týdnu se poprvé v podzimní části sezóny budou hrát soutěže družstev. Prvoligový BHC AB STAIN Most jede v sobotu do Brna k zápasům s SHL SDS Exmost Brno a Šprtmejkry Ostrava. Zatímco mostečtí bojují ve druhé polovině tabulky, oba jejich soupeři jsou adepty na titul. V neděli Lišáci Most i SHL StarColor Litvínov nastoupí ve společném domácím prostředí k dalšímu kolu 2.ligy. Papírovým pořadatelem ovšem bude v klubovně BHC Most na býv.13.ZŠ oddíl Old Friends Most.

Na přelomu září a října jako každoročně odstartují také kroužky billiard-hockeye šprtce, které Billiard-hockey club Most se svými partnery organizuje. Jejich přehled najdete nově nejen na webu BHC Most, ale také na http://volnycas.v-moste.cz .

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.