Liga škol: 10.ZŠ Most postupuje z prvního místa

V po 10. prosince 2012 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva, Domácí soutěže - jednotlivci.

Probíhající čtrnáctý ročník Ligy škol v billiard-hockeyi šprtci měl na programu oblastní čtvrtfinále. Stejně jako v místním kole se o vítězství utkala 10.ZŠ Most s 8.ZŠ Most. Tentokrát byl v Meziboří o něco šťastnější výběr 10.ZŠ Most (Šanoba, Macháček, Drobný, Kurunczi). Na 8.ZŠ Most zbylo druhé místo, bronz vybojoval tým 15.ZŠ Most „A“. Poslední postupovou příčku si v domácím prostředí zajistila ZŠ Meziboří. Letošní souboje byly ochuzeny o širší účast z Ústeckého kraje, zůstalo jen u tradičních účastníků z Mostecka a Litvínovska. V příští sezóně by proto mělo oblastní čtvrtfinále proběhnout v místě se snadnější dopravní dostupností. Postupující celky čeká na začátku března v Praze regionální semifinále. Nejlepší čtyři ze semifinále si pak zahrají také celostátní finále. Jako první má finálovou jistotu 15.ZŠ Most, která bude pořadatelem finálového turnaje.

Podívejte se na fotky a výsledky oblastního čtvrtfinále Ligy škol.

Prosincový program mají stolní hokejisté jako každý rok hodně náročný. Nemusejí alespoň nikam cestovat, všechny turnaje do konce kalendářního roku odehrají v domácím prostředí 15.ZŠ Most. Ve středu se koná Česko-saská liga v disciplínách billiard-hockey šprtec a táhlový hokej Chemoplast. Následuje United Energy víkend stolního hokeje, jehož součástí je mistrovství ČR v táhlovém hokeji Chemoplast a Pohár United Energy v billiard-hockeyi. Kromě titulárního partnera na organizaci přispívá Ústecký kraj a Statutární město Most.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.