Blažek třetí na Poháru United Energy

V ne 23. prosince 2012 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva, Domácí soutěže - jednotlivci, Mezinárodní turnaje.

Před krátkou soutěžní přestávkou měli členové BHC Most zhuštěný turnajový program. Druhému hracímu dni Česko-saské ligy 2012 nepřálo počasí. Marienberští do Mostu nedorazili a turnaje se odehrály plně v české režii. Ve šprtci zvítězil Michal Justra (SHL StarColor Litvínov) před Ondřejem Černým (BHC AB STAIN Most) a Janem Hofmannem (BHC 15.ZŠ Most), v chemoplastové části byl nejlepší Jiří Doležal (Black Sharks Most). Výsledky Česko-saské ligy jsou k dispozici na webu WTHA.

V rámci United Energy víkendu stolního hokeje se o republikové tituly utkali hráči a hráčky táhlového hokeje Chemoplast. Na stránkách věnovaných této disciplíně si můžete prohlédnout článek a výsledky a obsáhlou fotogalerii. Druhou částí United Energy víkendu stolního hokeje byl šprtcový turnaj Českého poháru 2013, kategorie ČP12. V konkurenci šesti desítek účastníků zvítězil Martin Kučera (SHL SDS Exmost Brno) před oddílovým spoluhráčem Jaromírem Procházkou. Prvoligové mostecké družstvo na stupních vítězů zastupoval třetí Kamil Blažek. Trofeje za vítězství v kategoriích brali kompletně členové Billiard-hockey clubu Most. Mezi ženami byla nejlepší Daniela Uherová (BHC 15.ZŠ Most), starší žáky vyhrál Tomáš Pohanka (BHC Most) a kategorii mladších žáků ovládl Vojtěch Jandečka (BHC 15.ZŠ Most). Kompletní výsledky budou po zpracování zveřejněny na webu Unie hráčů stolního hokeje. Již teď se můžete podívat na výběr fotek z této akce.

Při náročném programu nemuseli mostečtí alespoň nikam cestovat. Všechny turnaje proběhly na 15.základní škole v Mostě. V mezičase navíc stolní hokejisté stihli také školní přebor tříd 15.ZŠ Most v billiard-hockeyi šprtci. Na 1.stupni zvítězila 5.C (T.Ferkl, M.Nguyen, R.Peták, T.Demuth) na 2.stupni 8.B (J.Hrodek, E.Malkinski, D.Žilka, T.Žilka). Kompletní výsledky našich nadějí jsou ke stažení v sekci soutěže, fotky v galerii ŠK 15.ZŠ Most. Kromě oficiálních soutěží se hrálo i přátelské utkání družstev. BHC AB STAIN Most se rozešel s SHL SDS Exmost Brno smírně 4:4.

Další soutěžní program má BHC Most až v polovině ledna. Do nového roku vstoupí klub s několika změnami. Po více než sedmi letech se základna stěhuje z býv.13ZŠ Most do klubovny na 18.ZŠ Most v ulici Okružní. Zde bude probíhat interní liga a uskladněn klubový materiál. Místa konání zápasů družstev pro jednotlivé oddíly budou upřesněna v lednu. Společnost AB STAIN, s.r.o. prodloužila podporu našich oddílů i pro další sezónu. Prvoligový „A“ tým ponese i nadále název BHC AB STAIN Most a na dresech značku této společnosti – StarColor. Stejné logo bude zdobit i dres litvínovské rezervy. Ta ale o opětovnou účast v Druholigovém poháru bude bojovat s novým názvem – SHL Celio Litvínov. Společnost Celio, a.s. se stala partnerem BHC Most těsně před Vánocemi. Jméno společnosti se samozřejmě objeví také v názvech některých turnajů, mj. v mezibořském turnaji Expres, kterého se můžete zúčastnit již v sobotu 26.ledna. Podrobná pozvánka bude v lednu zveřejněna na webu UHSH.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.