Müller zvítězil na turnaji v Luštěnicích

V po 21. ledna 2013 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - jednotlivci, Mezinárodní turnaje.

Do středočeských Luštěnic zamířili pro první body v kalendářním roce 2013 členové Billiard-hockey clubu Most. A hned na úvod si připsali vítězný šprtcový turnaj díky bezchybnému výkonu Ondřeje Müllera z oddílu BHC AB STAIN Most. V konkurenci čtyřiceti účastníků z různých koutů republiky se pěkným výsledkem prezentoval i celkově šestý Kamil Blažek ze stejného oddílu.

Umístění dalších členů BHC Most: 19. Zdeněk Bednář (BHC AB STAIN Most), 23. Tomáš Sýkora (SHL Celio Litvínov), 26. Daniel Pícha (BHC AB STAIN Most)

Jakub Hasil, rovněž člen oddílu BHC AB STAIN Most, nacestoval o víkendu kilometrů mnohem více, když v Trnavě absolvoval, v rámci čtvrtého ročníku akce Fest Hry Trnava, třídenní prezentaci billiard-hockeye a táhlového hokeje Chemoplast. Do trnavských turnajů nižší kategorie Challenger zasáhl pouze v roli hlavního rozhodčího.

Soutěže ve stolních hokejích pokračují hned v tomto týdnu. Ve čtvrtek se hraje na mostecké 15.ZŠ Pohár V-MOSTE.CZ v táhlovém hokeji Chemoplast. V sobotu je na řadě billiard-hockey šprtec a místem konání Celio Cupu je ZŠ Meziboří.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.