Mostečtí žáci v Praze suverénní

V st 6. března 2013 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva, Domácí soutěže - jednotlivci.

Semifinále čtrnáctého ročníku Ligy škol v billiard-hockeyi se v Praze odehrálo zcela v režii týmů z Mostecka. Vítězem se stal výběr 8.ZŠ Most (Baloun, Reisig, Struhovský, Šlégr) těsně následovaný 10.ZŠ Most. Bronz si z Prahy odváží ZŠ Meziboří. Čtvrtým místem i sportovní cestou potvrdila postup do celostátního finále 15.ZŠ Most. Účastnické místo ji zaručoval již předem fakt, že je pořadatelem finále. Až za našimi zástupci a za postupovými místy byla klasifikována nejlepší žákovská družstva ostatních oblastí Čech.

Celostátní finále se koná na 15.základní škole v Mostě v sobotu 23.března v rámci United Energy víkendu stolního hokeje. Souboj o republikové medaile se letos ztenčil na souboj Mostecka proti jižní Moravě. Z moravského semifinále si totiž účast ve finálovém turnaji zajistila družstva CVČ Kohoutovice, ZŠ Hrušovany n.J., DDM Boskovice a ZŠ Břeclav Slovácká. Kompletní výsledky obou semifinále Ligy škol si můžete prohlédnout na webu Sdružení mládeže SHSK.

Kromě Ligy škol se v Praze hrál také šprtcový turnaj jednotlivců Roháč Expres. Do Českého poháru byl zařazen jako nejnižší kategorie, přesto přilákal téměř padesát účastníků. Vítězem se stal Jaromír Foltýn Jun. z prvoligového celku FS Sokol Stochov-Pečky. Bodovali i mostečtí. Celkově pátý Vojtěch Jandečka byl nejlepším mladším žákem, desátý Patrik Šlégr vyhrál kategorii starších žáků. Výsledky a fotky z Roháč Cupu přináší web Unie hráčů stolního hokeje.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.