V Dobré Vodě jen průměrné výsledky

V ne 12. května 2013 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - jednotlivci.

Druhý z celkových čtyř turnajů nejvyšší kategorie ČP36 absolvovali v Dobré Vodě u Českých Budějovic hráči a hráčky billiard-hockeye šprtce. Na nejvyšší příčky se ze zástupců Mostecka tentokrát nikdo neprosadil. Nevydařené prvoligové kolo se zřejmě podepsalo na výkonech hráčů BHC AB STAIN Most i v turnaji jednotlivců, když nejlepším z mosteckých prvoligistů byl až na jedenatřicátém místě Kamil Blažek. Také další členové BHC AB STAIN Most se seřadili kolem poloviny výsledkové listiny. V celkovém pořadí je zastínili svými výkony hráči druholigových oddílů, zejména jedenáctý Petr Veis (Old Friends Most) a třináctý Petr Štěrba (SHL Celio Litvínov).

Výkony žáků ve druhé polovině výsledkové listiny lze v kontextu kategorií hodnotit jako uspokojivé, když všechny zúčastněné mostecké a litvínovské žáky přibližují postupu na mistrovství republiky. Vítězem dobrovodského turnaje se stal Miroslav Škorpík (BHC Dragons Brno).

Kromě turnaje nejvyšší kategorie na jihu Čech se odehrály také dva turnaje nejnižší kategorie Expres. Z vítězství se radovali, v obou případech na 15.základní škole v Mostě, Šimon Jandečka (BHC 15.ZŠ Most), resp. Petr Henych (Old Friends Most). Výsledky všech tří turnajů budou po zpracování zveřejněny na webu Unie hráčů stolního hokeje.

Z aktuálního programu: v sobotu 18.května se mostecký šprtec představí na Benediktu při akci Květen pro veřejnost, v neděli pokračuje na 8.ZŠ Most 2.liga družstev, pořadatelem je tým Old Friends Most „B“.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.