Bojovný výkon na favority nestačil

V út 11. června 2013 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva.

Těžkou úlohu měli mostečtí stolní hokejisté v pátém kole nejvyšší soutěže družstev. Nastoupili sice v domácím prostředí v klubovně na 18.ZŠ Most, ovšem proti favorizovaným soupeřům bojujícím o nejvyšší příčky. Bojovný výkon mosteckých ani na jednoho nestačil, když Dobré Vodě u Č.Budějovic podlehli 5:13 a SHL SDS Exmost Brno 6:14. V duelu Dobré Vody s SHL SDS Exmost Brno zvítězil poměrně jednoznačně jihočeský celek, který má nyní výrazně nakročeno k zisku mistrovského titulu. V podzimní části 1.ligy sehrají mostečtí již jen dva zápasy, doma proti Uherčicím a Prague NHL.

Druhá liga měla volno a bude pokračovat až na podzim. O body se hrálo v místní 3.lize. Mosteckou skupinu aktuálně vede BHC 15.ZŠ Most „B“ před plzeňským Bufetem, který v tabulce základní části tradičně doplácí na menší počet odehraných zápasů. Na třetí místo po dvou prohrách klesl tým BHC 4.ZŠ Most. Výsledky a statistiky po zpracování zveřejní na svém webu Unie hráčů stolního hokeje.

V tomto týdnu zamíří stolní hokejisté do polské Wieliczky. V městečku poblíž Krakova proběhne Polish Open, jeden z největších turnajů sezóny. Z Mostecka se akce zúčastní pětice Kamil Blažek, Zdeněk Bednář, Jakub Hasil (všichni BHC AB STAIN Most), Patrik Purket (Old Friends Most) a Tomáš Sýkora (SHL Celio Litvínov).

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.