Na jihu Čech se nedařilo

V po 16. září 2013 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva.

V nedobytnou tvrz proměnily jihočeské kluby billiard-hockeye šprtce o víkendu své domácí stoly. Nejprve prvoligová WIP Reklama Dobrá Voda u Č.Budějovic porazila ostravské Šprtmejkry i Prague NHL a míří za titulem mistra republika, poté na stejném místě, v dobrovodské klubovně, úřadoval i druholigový celek Boršov n.V. Mighty Pigs. A u toho už byla i družstva z Mostecka.

Boršovští zcela suverénně porazili spolufavority skupiny SHL Celio Litvínov 6:0 a Old Friends Most „A“ 8:1. Větší odpor domácím nečekaně kladli outsideři KSH Celio ZŠ Meziboří (5:3) a BHC 15.ZŠ Most (6:3). Ani v jejich případě to ale na body nestačilo a Boršov si tak s předstihem zajistil postup do celostátního Druholigového poháru, v němž obhajuje vítězství.

Po vzájemné remíze mezi Litvínovem a Old Friends Most „A“ si litvínovští zachovali jednobodový náskok před svým soupeřem v boji o druhé postupové místo. Na chvostu tabulky zůstává tým BHC 15.ZŠ Most, který ani tentokrát nedosáhl na první body, i když k nim měl poměrně blízko proti Meziboří (4:5) a proti Old Friends Most „A“ (3:5).

V posledním říjnovém kole 2.ligy se účastníci představí na mostecké 15.základní škole. Do hry už nezasáhne Meziboří, které má všechny zápasy odehrány a skončí sezónu na páté příčce. V říjnovém ligovém kole nastoupí také BHC AB STAIN Most. V derniéře 1.ligy přivítá na 18.ZŠ Most Prague NHL a uherčické Bizony. Aktuálně patří mosteckým devátá příčka v jedenáctičlenné tabulce a svou pozici mohou domácí na závěr sezóny jen vylepšit.

Kompletní výsledky 1. a 2.ligy družstev budou po zpracování zveřejněny na webu Unie hráčů stolního hokeje.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.