V Ostravě boj o mistrovství ČR

V čt 3. října 2013 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - jednotlivci.

Šestice členů BHC Most cestovala do Ostravy k poslednímu turnaji nejvyšší kategorie ČP36 Českého poháru v billiard-hockeyi šprtci. Nejlepšího výsledku z nich dosáhl Kamil Blažek, který obsadil šestnácté místo. V průběžném pořadí Českého poháru je Blažek šestý, má jistou účast na mistrovství republiky a stále bojuje i o účast na mistrovství Evropy 2014. Dosavadní postupovou příčku si v Ostravě upevnil Zdeněk Bednář, bratři Frýbové jsou zatím naopak po čarou postupujících.

Výborně mají Český pohár rozehrán junior Ondřej Müller a starší žák Tomáš Sýkora. Oba vedou pořadí svých kategorií a mají nakročeno k prvenství v poháru. Kompletní výsledky a statistiky ostravského turnaje OSTRAVA!!! CUP budou po zpracování zveřejněny na webu Unie hráčů stolního hokeje.

Český pohár pokračuje turnaji střední a nižší kategorie až do začátku listopadu. Na konci listopadu pak v Říčanech proběhne 34.mistrovství republiky. Nejen hráči a hráčky bojující o účast na závěrečném MČR si mohou přijít zahrát o Pohár města Meziboří. Tradiční turnaj se uskuteční v sobotu 12.října v ZŠ Meziboří.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.