Stolní hokejisté se utkali o Pohár města Meziboří

V ne 13. října 2013 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva, Domácí soutěže - jednotlivci.

mezibořské základní škole se při tradičním turnaji o Pohár města Meziboří utkali hráči a hráčky billiard-hockeye šprtce. Klání, které zahájil místostarosta ing. Oldřich Malý, ovládl Petr Navrátil ze středočeského prvoligového týmu FS Sokol Stochov-Pečky. Druhé místo obsadil lídr druholigového celku Old Friends Most Petr Henych. Na medailovou pozici dosáhl i BHC Most. Překvapivě to ovšem bylo díky Vojtěchu Jandečkovi, mladšímu žákovi, který hájí barvy druholigového družstva BHC 15.ZŠ Most. Ze zástupců prvoligového BHC AB STAIN Most stojí za zmínku páté místo Dalibora Frýby a sedmé místo Ondřeje Černého. Většina hráčů „áčka“ se nicméně nevyvarovala poměrně zbytečných bodových ztrát.

Z početné mezibořské mládežnické základny si nejlépe vedl mladší žák Jan Parák, celkově desátý. K jeho smůle trofej pro vítěze této kategorie visela díky Jandečkovi tentokrát hodně vysoko. Domácí se dočkali alespoň v kategorii starších žáků. V ní zvítězil Pavel Freiberg, v celkovém pořadí jedenáctý. Pohár pro vítězku kategorie žen si odnesla Milada Foltýnová (Prague NHL). Kompletní výsledky budou po zpracování publikovány na webu Unie hráčů stolního hokeje.

Meziboří, byť na jiném místě, ve šprtcové klubovně v bývalém kině, se hrálo i třetiligové trojutkání. Čtyři body si v něm připsal plzeňský Bufet a před závěrem ligy vede tabulku.

Také nejbližší program je vyhrazen ligovým soutěžím družstev. V sobotu hostí BHC AB STAIN Most v závěrečném kole 1.ligy celky SHC Bizoni Uherčice a Prague NHL. Místem konání je 18.ZŠ Most. O den později se na 15.ZŠ Most budou hrát utkání 2. a 3.ligy družstev. Páteční předprogram obstará jiný stolní hokej. O Pohár Klubu dětí Most v táhlovém hokeji Chemoplast se bude hrát v pátek na 15.ZŠ v Mostě

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.