Bufet ze z Plzně vítězem 3.ligy

V st 4. prosince 2013 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva.

Jako poslední z ligových a pohárových soutěží družstev v billiard-hockeyi šprtci skončila třetí liga. Nejlepší čtyři celky dlouhodobé části mostecké skupiny proti sobě nastoupily v Severočeském třetiligovém poháru. Bufet ze z Plzně v něm sice na úvod ztratil bod proti Meziboří, poté ale dvakrát vysoko vyhrál, završil tříleté úsilí a konečně získal regionální trofej. Plzeňští teď mohou začít řešit, zda v příštím roce budou pohár obhajovat, nebo zda si zahrají ve 2.lize, v níž startovali již v sezóně 2010. V boji „béček“ druholigových celků Meziboří a 15.ZŠ Most byl těsně úspěšnější tým BHC 15.ZŠ Most „B“ a získal pohár za druhé místo. Třetí příčku bere Meziboří.

Ani domácí prostředí nepomohlo hráčům oddílu Real Draci 18.ZŠ Most. Čtyřikrát vysoko prohráli a obsadili čtvrté místo. Tento tým ale nastupuje v soutěžích teprve druhým rokem a sezónu může hodnotit jako úspěšnou. A navíc ji může ještě vylepšit v následujícím víkendu, kdy startuje na mistrovství republiky v táhlovém hokeji Chemoplast a v air-hockeyi. Kromě „Draků“ cestují do Žďáru n.S. a Kroměříže, kde se mistrovská klání těchto disciplín konají, také další mostecká družstva – Black Sharks Most, Lejdýs Most a Černí Zlobři.

A v soutěžích billiard-hockeye šprtce je na programu oblastní čtvrtfinále Ligy škol, které hostí právě 18.ZŠ Most.

Kompletní výsledky a statistiky Severočeského třetiligového poháru budou publikovány na webu Unie hráčů stolního hokeje.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.