Turnaje v Mostě, v Brně i v Marienbergu

V čt 13. března 2014 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - jednotlivci, Mezinárodní turnaje.

Čtyři turnaje během tří dnů odehráli mostečtí billiard-hockeyisté. Kromě Mostu se představili také v Marienbergu a v Brně. Turnaj nižší kategorie Expres se hrál ve školní družině 15.ZŠ Most a jeho vítězem se stal Martin Michálek reprezentující THE Orel Bohunice. Další medailové pozice obsadili žáci pořádající 15.ZŠ Most Suchomel a Slepička.

Pestré zahraniční obsazení měl mezinárodní Challenger, který se uskutečnil na 18.ZŠ Most v rámci projektu „Europe – Different Houses – One Community“. Hráči domácího týmu Real Draci 18.ZŠ Most převzali hlavně role učitelů billiard-hockeye a rozhodčích, přesto prvenství zůstalo doma a to díky Pavle Mišíkové. Druhé místo vybojoval Enzo Guerra z Francie a třetí Xavier Arnal ze Španělska.

O body do Českého poháru i do WTHA Tour se hrálo v Marienbergu při čtvrtém ročníku Česko-saské ligy stolního hokeje. Zvítězil Jakub Hasil (BHC AB STAIN Most) následován dvojicí hráčů mosteckého „béčka“ Michalem Jindrákem a Miroslavem Suchomelem. Spíše symbolické zastoupení měl pak mostecký šprtec na souběžně hraném turnaji v Brně. Lukáš Michálek z družstva Netopýrů skončil dvaačtyřicátý.

Kompletní výsledky a statistiky budou po zpracování zveřejněny, podle zařazení do soutěží, na webech Unie hráčů stolního hokeje a World Table Hockey Association.

V následujícím víkendu jsou na programu týmové soutěže v billiard-hockeyi šprtci. Prvoligový BHC AB STAIN Most i druholigové celky jedou shodně do Prahy.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.