BHC AB STAIN Most veze z Prahy dva body

V út 18. března 2014 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva.

V rámci druhého kola 1.ligy družstev billiard-hockeye šprtce se BHC AB STAIN Most utkal v Praze s BHC Dragons Modřice a domácí Prague NHL. S favorizovanými Dragony, kteří i po přesunu z Brna do Modřic budou aspirovat na přední pozice, sehráli mostečtí zcela vyrovnanou partii a jen menší porce štěstí je dělila od bodového zisku. Po prohře 8:9 nastoupil Most proti domácímu celku s velkým odhodláním a nakonec zvítězil vysoko 17:6.

Do Prahy zamířili, rovněž ke druhému kolu, také druholigové celky. Všech osm bodů si odvezl tým Old Friends Most. Litvínov v závěru dne ztrácel o v čele tabulky je již jen o jediný bod právě před Old Friends. Nepříliš očekávaně bodoval i tým BHC AB STAIN Most „B“, byť v jediném zápase. Volné kolo si tentokrát vybralo družstvo KSH StarColor Meziboří, které bude naopak na konci dubna pořadatelem třetího kola a v domácím prostředí bude chtít smazat nulu na svém kontě.

Prvoligový BHC AB STAIN Most má ve třetím kole volno. Kompletní výsledky a statistiky 1. a 2.ligy budou po zpracování publikovány na webu Unie hráčů stolního hokeje.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.