BHC 15.ZŠ Most v čele třetí ligy

V pá 4. dubna 2014 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva.

Poměrně zásadní změny se před letošní sezónou dočkala regionální skupina 3.ligy, v níž startují mostecká billiard-hockeyová družstva. Ze skupiny „Most“ se změnila na skupinu „Čechy“. V prvním, únorovém kole to ještě nebylo znát. Ve druhém kole, březnovém se již tato změna plně projevila. Většina zápasů kola se hrála v ZŠ U Roháčových kasáren v Praze a nastoupili všichni středočeští účastníci, k tomu Husot Strakonice a tři mostecká družstva. Do hry tak v sezóně aktivně zasáhlo již jedenáct ze čtrtnácti přihlášených týmů.

Výsledkově se dařilo týmu BHC 15.ZŠ Most, který oba své zápasy vyhrál a ujal se vedení v tabulce. Naopak družstva Gentlemen Most a Real Draci 18.ZŠ Most v Praze body ztrácela. Výsledky mosteckých týmů: Gentlemen Most – Real Draci 18.ZŠ Most 8:1, Real Draci 18.ZŠ Most – BHC Radošovice 2:4, Real Draci 18.ZŠ Most – BHC Vršovice 4:5, BHC 15.ZŠ Most – BHC Vršovice 8:0, Gentlemen Most – Manver Pečky 3:6, Real Draci 18.ZŠ Most – Manver Pečky 3:6, Real Draci 18.ZŠ Most – BHC Vršovice 3:6, BHC 15.ZŠ Most – ZŠ Luštěnice 5:3, Gentlemen Most – BHC Radošovice 4:5, čelo tabulky: 1. BHC 15.ZŠ Most – 10 bodů / 9 utkání, 2. Bufet ze z Plzně – 6 / 3, 3. Manver Pečky – 6 / 3.

Kompletní výsledky budou po zpracování zveřejněny na webu Unie hráčů stolního hokeje, na fotky se můžete podívat již teď.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.