Kvalifikace šprtcového MČR je v polovině

V út 15. dubna 2014 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva, Domácí soutěže - jednotlivci, Mezinárodní turnaje.

Druhým ze čtyř turnajů nejvyšší kategorie ČP36 se dostal Český pohár a zároveň kvalifikace MČR v billiard-hockeyi šprtci do své poloviny. Do Brna sice cestovalo jen sedm zástupců BHC Most, jinak ale vyhlídky hráčů a hráček z Mostecka na postup vypadají velmi nadějně.

Nejlepším výkonem se z mosteckých v Brně prezentoval Ondřej Müller (BHC AB STAIN Most). V konkurenci sto pěti účastníků obsadil šesté místo, vyhrál kategorii juniorů a průběžné pořadí v této kategorii také vede. Slušné bodové příděly si připsali také Dalibor Frýba, Ondřej Frýba, Zdeněk Bednář a Matěj Šanoba. Turnaj naopak příliš nevyšel Kamilu Blažkovi a po dlouhé době také Tomáši Fleišmanovi. Ale i tito dva zatím drží postupové příčky.

Na postupových místech průběžně figuruje šestnáct hráčů a hráček z Mostecka. Pětatřicáté mistrovství republiky proběhne v listopadu, jeho pořadatel bude určen do konce dubna. Výsledky brněnského turnaje, fotky i průběžné tabulky si můžete prohlédnout na webu Unie hráčů stolního hokeje.

Mimo vrcholné soutěže a stranou hlavního zájmu se uskutečnil tradiční Velikonoční turnaj tříd ZŠ Meziboří. V jednotlivých kategoriích zvítězila družstva 2.A (Bílek, Fuňák, Kuchárek), 6.A (Martinák, Procházková, Peška) a 8.A (Červený, Rusnák, Hladík).

V neobvyklém velikonočním termínu proběhne v Petrohradě devátý ročník Russia Open. Složení české výpravy je podobné jako vloni. Český stolní hokej bude zastupovat tým BHC Dragons Modřice a mostecký hráč Jakub Hasil. Po Velikonocích pokračuje dalšími zápasy 2. a 3.liga družstev billiard-hockeye šprtce, hrát se bude v Meziboří.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.