Hrály se regionální soutěže

V po 12. května 2014 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva, Domácí soutěže - jednotlivci.

Několik regionálních turnajů měli na programu stolní hokejisté. Podle zařazení do soutěží byl nejvýznamnějším z nich Pohár Sokola Stochov, billiard-hockeyový turnaj střední kategorie ČP12. Dorazili ale tentokrát jen „skalní“ a podnik jen těsně splnil podmínky pro započítání do Českého poháru. Billiard-hockey club Most měl spíše symbolické zastoupení díky Karlu Kračkovi (BHC AB STAIN Most „B“, 11.místo) a Michaele Malá (Klub dětí Most, 17.místo). Zvítězil Pavel Alexandrov (Prague NHL), následován dvojicí pořadatelského oddílu Henych a Prokop.

Pod názvem StarColor Cup se hrál na 15.základní škole v Mostě turnaj nejnižší kategorie Expres. Vyhrál Jakub Novotný z Old Friends Most. Na členy BHC Most zbylo druhé a třetí místo v pořadí Kamil Blažek (BHC AB STAIN Most) a Karel Kraček (BHC AB STAIN Most „B“). Trofeje pro nejlepší žáky, kteří měli ve startovním poli početní převahu, si připsali David Tran (BHC 15.ZŠ Most) a Alexandr Makula (BHC 4.ZŠ Most).

Na 15.ZŠ v Mostě se odehrály i zápasy mosteckých týmů v rámci české skupiny 3.ligy družstev. Pořadatelské družstvo BHC 15.ZŠ Most sice získalo ve čtyřech zápasech jen čtyři body, ale i nadále se drží v čele tabulky. Nejúspěšnějším celkem hracího dne byl BHC 4.ZŠ Most, který vybojoval bodů dvanáct a poskočil na druhé místo.

Následující víkend bude patřit 1. a 2.lize družstev. BHC AB STAIN Most čeká náročná cesta do Brna, kde se postaví proti SHL SDS Exmost Brno a proti ostravským Šprtmejkrům. Druholigové kolo hostí Old Friends Most ve svém domácím prostředí na 8.ZŠ Most.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.

Kalendář akcí

1.liga družstev

so 19. října 2024 PRAHA

Ikona Informace Informace

2.liga družstev

ne 20. října 2024 KADOLEC

Ikona Informace Informace

1.liga družstev

so 9. listopadu 2024 BOSKOVICE

Ikona Informace Informace

2.liga družstev

ne 10. listopadu 2024 MOST

Ikona Informace Informace

2.liga družstev - finále

so 16. listopadu 2024 ?

Ikona Informace Informace

Zobrazit více akcí