Hrály se regionální soutěže

V po 12. května 2014 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva, Domácí soutěže - jednotlivci.

Několik regionálních turnajů měli na programu stolní hokejisté. Podle zařazení do soutěží byl nejvýznamnějším z nich Pohár Sokola Stochov, billiard-hockeyový turnaj střední kategorie ČP12. Dorazili ale tentokrát jen „skalní“ a podnik jen těsně splnil podmínky pro započítání do Českého poháru. Billiard-hockey club Most měl spíše symbolické zastoupení díky Karlu Kračkovi (BHC AB STAIN Most „B“, 11.místo) a Michaele Malá (Klub dětí Most, 17.místo). Zvítězil Pavel Alexandrov (Prague NHL), následován dvojicí pořadatelského oddílu Henych a Prokop.

Pod názvem StarColor Cup se hrál na 15.základní škole v Mostě turnaj nejnižší kategorie Expres. Vyhrál Jakub Novotný z Old Friends Most. Na členy BHC Most zbylo druhé a třetí místo v pořadí Kamil Blažek (BHC AB STAIN Most) a Karel Kraček (BHC AB STAIN Most „B“). Trofeje pro nejlepší žáky, kteří měli ve startovním poli početní převahu, si připsali David Tran (BHC 15.ZŠ Most) a Alexandr Makula (BHC 4.ZŠ Most).

Na 15.ZŠ v Mostě se odehrály i zápasy mosteckých týmů v rámci české skupiny 3.ligy družstev. Pořadatelské družstvo BHC 15.ZŠ Most sice získalo ve čtyřech zápasech jen čtyři body, ale i nadále se drží v čele tabulky. Nejúspěšnějším celkem hracího dne byl BHC 4.ZŠ Most, který vybojoval bodů dvanáct a poskočil na druhé místo.

Následující víkend bude patřit 1. a 2.lize družstev. BHC AB STAIN Most čeká náročná cesta do Brna, kde se postaví proti SHL SDS Exmost Brno a proti ostravským Šprtmejkrům. Druholigové kolo hostí Old Friends Most ve svém domácím prostředí na 8.ZŠ Most.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.