Oslabená sestava v Brně nebodovala

V čt 22. května 2014 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva, Mezinárodní turnaje.

V rámci čtvrtého kola 1.ligy billiard-hockeye šprtce zajížděl BHC AB STAIN Most do Brna. Do soubojů s favorizovanými soupeři ale nastoupil bez svého leadera Tomáše Fleišmana a pouze v základní sestavě bez možnosti střídání. Jak proti SHL SDS Exmost Brno, tak proti ostravským Šprtmejkrům podal tým velmi dobrý výkon. Na body to ani v jednom případě nestačilo, když oběma soupeřům podlehl shodně 7:10.

Zápasy české skupiny druhé ligy hostil tým Old Friends Most ve svém domácím prostředí na 8.ZŠ Most. A domácí výhody využil dokonale, čtyřikrát zvítězil a je s náskokem v čele tabulky. V duelu družstev z konce tabulky Meziboří přehrálo „béčko“ BHC AB STAIN Most a opustilo poslední příčku. Ve třetí lize byly na programu jen dva zápasy. Tabulku nadále vede BHC 15.ZŠ Most. Zpracované výsledky soutěží jsou publikovány na webu Unie hráčů stolního hokeje.

V nadcházejícím víkendu se nejlepší stolní hokejisté Evropy  představí na mistrovství Evropyv polském Krakově. Z mosteckých oddílů se do hlavní soutěže kvalifikovali Ondřej Müller, Kamil Blažek, Ondřej Černý (všichni BHC AB STAIN Most), Lukáš Doležal (Black Sharks Most) a Kateřina Doležalová (Lejdýs Most). Na zajištění jejich účasti na ME se podílejí také statutární město Most a Bilfinger Industrial Services Czech s.r.o. Výpravu doplňuje ještě Pavla Mišíková (Real Draci 18.ZŠ Most), která při ME nastoupí v doprovodných turnajích a Jakub Hasil. Ten bude mít v Krakově hlavně funkcionářské povinnosti. Mostečtí mj. usilují o přidělení pořadatelství Czech Open – mezinárodního mistrovství ČR pro rok 2015.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.