Hasil sedmý na Scandinavian Open

V čt 14. srpna 2014 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Mezinárodní turnaje.

Letní přestávku billiard-hockeyových soutěží přerušil tradiční mezinárodní podnik Scandinavian Open. Ve švédském Lundu se kromě domácích borců a kompletní sestavy českého mistra WIP Reklama Dobrá Voda představil také Jakub Hasil (BHC AB STAIN Most). Na mosteckém hráči byla v úvodu znát nerozehranost, první dva zápasy prohrál a figuroval na chvostu tabulky. Následovala ale tři vítězství a výsledkem bylo poměrně solidní konečné sedmé místo. Vítězství vybojoval Tomáš Vančura z Dobré Vody. Nejlepším domácím hráčem byl na pátém místě Sten Svensson.

Ve WTHA Tour je po Scandinavian Open klasifikováno 271 hráčů a hráček z deseti zemí. V čele kategorie mužů je Jakub Hasil a mostečtí figurují na předních pozicích i v dalších kategoriích. Poslední díl napíše letošní Tour v říjnu ve slovenské Senici. Turnaj jednotlivců Slovakia Open bude doplněn i týmovým turnajem Schools Challenger, tj. mezinárodním finále Ligy škol. V něm se díky podpoře města Mostu představí i tým 8.ZŠ Most.

Nejbližší turnaje ale odehrají mostečtí v domácím prostředí. Již v pátek 29.srpna se v SVČ Most utkají o Pohár Black Sharks.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.