Hrály se regionální týmové soutěže

V po 8. prosince 2014 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva.

V týdnu po 35.mistrovství republiky, které přineslo mosteckým tři tituly, pokračoval kolotoč billiard-hockeyových turnajů regionálními soutěžemi družstev.

V mezibořské základní škole proběhlo litvínovské místní kolo Ligy škol. Startovalo šest družstev ze tří škol a domácího prostředí dokonale využil tým ZŠ Meziboří „A“ (Chládek, Parák, Dvořák, Kozikowski). Spolu s ním si postup do oblastního kola zajistily oba výběry ZŠ Janov. Nejlepším hráčem turnaje byl Ladislav Tokár, právě ze ZŠ Janov „A“. Výsledky jsou k dispozici v sekci soutěže.

V rámci společné české skupiny 3.ligy družstev se na konci sezóny rozhoduje o držitelích jednotlivých regionálních trofejí. Ve středních Čechách získal prvenství celek Manver Pečky, na západě Čech se odehraje finále mezi Bufetem ze z Plzně a Husotem Strakonice a celky z našeho regionu se utkaly v Severočeském třetiligovém poháru. Do tradičně čtyřčlenného finále letos postoupila pouze mostecká družstva a pořadatelství zápasu se ujal tým Real Draci 18.ZŠ Most. Ani domácí prostředí mu ale nepomohlo k úspěchu. Zvítězil Klub dětí Most před BHC 4.ZŠ Most a BHC 15.ZŠ Most. Výsledky budou po zpracování prezentovány na webu Unie hráčů stolního hokeje.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.