V Meziboří proběhl turnaj rodinných dvojic

V ne 21. prosince 2014 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - jednotlivci.

Sedmnáct rodinných dvojic se zúčastnilo šprtcového Vánočního turnaje ZŠ Meziboří. Pohodové předvánoční souboje ostřílených borců i svátečních hráčů měly dramatické finálové vyvrcholení při závěrečném penaltovém rozstřelu neporažených dvojic. Vítězství si odnesl Michal Kozikowski se synem Danielem, druzí byli Chládkovi a třetí Bílkovi. Do Českého poháru jednotlivců byl turnaj zařazen jako kategorie Expres a nejvíce bodů si připsal Jan Chládek Jun. (KSH StarColor Meziboří).

Na 15.ZŠ v Mostě v tradičním a populárním mezitřídním turnaji zvítězila na prvním stupni 4.B (M.Suchomel, J.Hrdý, D.Tran, A.Šindelář), na druhém 7.C (T.Ferkl, R.Peták, M.Nguyen, K.Kroha). Šprtcový Pohár United Energy, hraný tamtéž, pak byl zařazen do hodnocení Českého poháru 2015, kat. Expres a jeho vítězem se stal trochu překvapivě, ale zaslouženě Miroslav Martínek (Netopýři Most) před dvojicí mladých hráčů Janem Parákem (KSH StarColor Meziboří) a Martinem Sinu (ZŠ Janov).

Kromě Meziboří a Mostu startovali hráči z Mostecka, i když spíše v symbolickém počtu, na turnajích v Praze a ve Strakonicích. Petr Veis (Old Friends Most) obsadil v Praze třetí místo, Jakub Hasil (BHC AB STAIN Most) byl druhý ve Strakonicích.

Výsledky turnajů Českého poháru budou po zpracování zveřejněny na webu Unie hráčů stolního hokeje.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.