1.liga: pád na dno tabulky

V ne 29. března 2015 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva.

Ve druhém kole šprtcové 1.ligy sehrál BHC StarColor Most v Brně hned tři utkání. Musel se v nich obejít bez tradičních opor Fleišmana a Blažka. Naopak se skvěle uvedl Matěj Šanoba, povolaný z „B“ týmu, který se dokonce stal hráčem kola. Ani jeho příspěvek, ani snaživý výkon dalších hráčů, nevedl k bodovému zisku. Mostecký tým postupně podlehl domácímu Doudeen Teamu 6:12, ostravským Šprtmejkrům 9:11 i SHL SDS Exmost Brno 7:11 a klesl na poslední místo v tabulce. Kompletní výsledky a statistiky jsou k dispozici na webu Unie hráčů stolního hokeje.

V Meziboří se pak hrálo druhé kolo české skupiny druhé ligy. Domácí postavili oproti úvodnímu kolu hodně omlazenou sestavu a bylo to znát na menším bodovém zisku. Družstvo BHC 4.ZŠ Most ani tentokrát řádně neodehrálo své zápasy a zůstává na poslední příčce. Přeci jen lépe si vede BHC StarColor Most „B“. Se sedmi body je na průběžném třetím místě.

Ligové soutěže pokračují v polovině května. BHC StarColor Most míří do mistrovské Dobré Vody u Českých Budějovic, druholigové celky pak do Prahy. Ještě před tím ale čekají BHC StarColor Most pohárové soutěže, nejprve Českomoravský pohár v Brně, poté na domácích stolech premiéra v mezinárodním Poháru WTHA.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.